Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp
PROIECT ARHITECTURA LOCUINTA

Casa moderna cu vedere la apa

LOCUINTA MODERNA

Stil actual si finisaje naturale premium

Un proiect de casa moderna cu vedere la apa, realizat intr-un stil actual, cu finisaje premium. Volumul arhitectural este unul compact, minimalist, cu suprafete mari vitrate si terase generoase, pentru a beneficia la maximum de priveliste. Finisajele exterioare sunt din materiale naturale premium - riflaje de lemn si placi de ardezie flexibila. Fatada principala este orientata catre apa, livingul, biroul si doua dintre dormitoare avand vizibilitate catre peisajul natural. Bucataria, zona de dining si al treilea dormitor se bucura de orientarea catre zona privata a curtii din spate.

Cladirea are o suprafata construita desfasurata de 243mp, cu o amprenta la sol de 124mp si o suprafata utila interioara totala de 185mp. Gazduieste la parter un spatiu deschis destinat livingului si servirii mesei, bucatarie separata cu insula centrala, spatiu tehnic cu rol si de camara, baie de oaspeti, birou, casa scarii. La estaj se afla trei dormitoare, cel principal cu dressing si baie proprie, celelalte cu acces la o baie comuna, un dressing comun cu acces din hol si o camera de menaj. Locuinta are o terasa generoasa in zona din spate, cu acces atat din living cat si din bucatarie.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2021

CATEGORIE

Arhitectura rezidentiala

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

243 mp

SHARE PROJECT
Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp Proiect casa moderna cu etaj si 3 dormitoare, 3 bai, 243mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2021
  • CATEGORIE : Arhitectura rezidentiala
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 243 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :