Casa moderna cu caramida pe fatada
PROIECT ARHITECTURA

Casa moderna placata cu caramida

ARHITECTURA REZIDENTIALA

Estetica si functionalitate actuala

Un proiect de casa moderna cu influente industriale si un concept actual la nivel de impartie si functionare a spatiilor interioare. Arhitectura este realizata dintr-un joc de volume cubiste, linii simple, minimaliste si un acoperis cu panta domoala, cu streasina larga, ce pare sa pluteasca. Terasa peste parte imbina zone de acoperire cu sticla - luminator, cu spatii verzi - jardiniere cu plante. Casa are la parter o curte de lumina cu plante naturale, in zona centrala.

Constructia are o suprafata totala de 270mp si o suprafata utila ce insumeaza 214mp, pe cele doua niveluri de locuit. Amprenta la sol este de 154mp construiti, in timp ce etajul are o suprafata construita mai mica, de 116mp. Curtea interioara de lumina separa parterul in doua zone. Zona de intrare cuprinde scara de acces la etaj, un birou, un dressing, grupul sanitar de oaspeti si spatiul tehnic si de mesaj. Zona privata cuprinde un spatiu deschis generos, unde se afla livingul, bucataria cu insula si loc de luat masa, camara. Etajul gazduieste zona de dormit, unde se afla doua dormitoare, fiecare cu dressing si baie proprie. Dormitarele au acces la terase exterioare. Anexele dormitorului matrimonial au configuratie speciala: dressingul generos are in mijloc incaperea dusului cu pereti de sticla. Baia are o zona inchisa - grupul sanitar si o zona deschisa, cu chiuveta si cada free standing, pozitionata in fata geamului.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2021

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

270 mp

SHARE PROJECT
Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Proiecte de case - casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida Casa moderna placata cu caramida
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2021
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 270 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :