Casa moderna cu etaj 206mp
PROIECT ARHITECTURA

Casa moderna cu etaj in zona de deal

LOCUINTA IN ZONA DE DEAL

Arhitectura moderna simpla si economica

O casa moderna cu etaj in zona de deal, cu un volum arhitectural compact si decor minimalist. Designul fatadei este compus din linii arhitecturale simple si cateva accente de finisaj premium ca lemnul si piatra naturala. Suprafata totala construita este de 206mp, distribita in mod egal pe cele 2 niveluri ale locuintei.

Parterul are o amprenta la sol este de 103mp construiti. Cuprinde un living generos, bucataria cu loc de luat masa, deschisa catre living, camara, spatiul tehnic, baie de oaspeti, dressing, hol, casa scarii si o terasa acoperita. La etaj se afla zona de dormit, cu 2 dormitoare cu baie comuna si dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie, hol si casa scarii. Doua dormitare au acces la terase exterioare. Casa moderna cu etaj in zona de deal este potrivita atat terenurilor din zona urbana, cat si celor amplasate intr-un peisaj deosebit.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2017

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

206 mp

SHARE PROJECT
Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp Casa moderna cu etaj 206mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2017
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 206 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :