Casa moderna cu etaj 228mp
PROIECT ARHITECTURA

Casa moderna cu etaj

ARHITECTURA MODERNA

Decor actual cu lemn si piatra

Casa moderna cu etaj, are un design actual, realizat cu linii simple, minimaliste si materiale de finisaj premium, ca lemnul si piatra naturala. Are o suprafata totala construita de 228mp si o suprafata utila ce insumeaza 190mp, pe cele doua niveluri de locuit.

Amprenta la sol este de 128mp construiti, in timp ce etajul are o suprafata construita mai mica, de 100mp. La parter se afla livingul generos, bucataria separata, camara, un birou, spatiul tehnic, baia si o terasa acoperita. Etajul cuprinde zona de dormit, unde se afla doua dormitoare cu baie comuna si dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie. Toate dormitarele au acces la terase exterioare. Casa moderna cu etaj este potrivita terenurilor din zona urbana.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2015

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

228 mp

SHARE PROJECT
Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp. Casa moderna parter si etaj, suprafata construita totala 228mp.
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2015
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 228 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :