Casa eleganta pe deal 296mp
PROIECT ARHITECTURA LOCUINTA

Casa eleganta pe deal

LOCUINTA ELEGANTA

Valoare arhitecturala gandita sa reziste in timp

Proiectul de casa eleganta pe deal imbina aerul cald al arhitecturii mediteraneene, compusa din volume jucate si acoperisuri cu pante domoale, cu rafinamentul formal al decorurilor clasice. Rezultatul este o arhitectura armonioasa, cu valoare gandita sa reziste in timp.

Localizat in zona urbana de deal, proiectul are o suprafata totala construita de 289mp, distribuiti pe doua niveluri si o suprafata utila interioara de 219mp. Spatiile interioare sunt generoase, impartirea functionala fiind una moderna, complet actuala. Casa eleganta pe deal cuprinde la parter livingul generos cu loc de luat masa, bucatarie deschisa cu insula centrala, camara, un dormitor cu dressing, o baie, spatiul tehnic si casa scarii centrala, o terasa exterioara acoperita si un garaj dublu. La etaj se afla doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, un dressing si doua terase exterioare neacoperite.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2022

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

296 mp

SHARE PROJECT
Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp Casa eleganta pe deal 296mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2022
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 296 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :