Proiecte de case calitate premium. Casa cu etaj in stil clasic 250mp
PROIECT ARHITECTURA

Casa cu etaj in stil clasic

LOCUINTA IN STIL CLASIC

Arhitectura nobila atemporala

Proiectul acestei locuinte este realizat intr-un stil arhitectural nobil, cu valoare atemporala. Decorul exterior, compus din linii clasice, are ca sursa de inspiratie arhitectura veche urbana. Spatiile interioare sunt generoase, impartirea functionala fiind una moderna, complet actuala.

Casa cu etaj in stil clasic are o suprafata totala construita de 250mp, distribuiti pe cele doua niveluri. Suprafata utila totala este de 176mp. Parterul cuprinde livingul generos, cu loc de luat masa, bucatarie deschisa cu insula centrala, camara, un dormitor de oaspeti cu baie proprie, grup sanitar separat pentru oaspeti, spatiul tehnic si casa scarii centrala, doua terase exterioare acoperite. La etaj se afla doua dormitoare, fiecare cu baie proprie si doua terase exterioare neacoperite.

LOCATIE ARHITECTURA

Costesti, Valcea

AN REALIZARE

2021

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

250 mp

SHARE PROJECT
Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp Casa cu etaj in stil clasic 250mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Costesti, Valcea
  • AN REALIZARE : 2021
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 250 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :