Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp
PROIECT ARHITECTURA LOCUINTA

Casa eleganta in stil englezesc

CASA ELEGANTA IN ZONA URBANA

Arhitectura moderna inspirata de stilul caselor englezesti

Un proiect de casa eleganta in stil englezesc, cu aspect modern, actual. Arhitectura fatadei compusa din linii si profile clasice, decor de caramida aparenta alba, fereastra tip bovindou, acoperis inalt, are un aer specific caselor englezesti. Suprafetele mari vitrate, protejate de obloane cu aspect decorativ, culorile deschise, dau constructiei imaginea actuala.

Planul locuintei este construit pe un ax central de simetrie. Accesul se face pe zona de mijloc, camerele fiind distribuite de o parte si de alta a holului principal. Parterul, in suprafata construita de 119mp, gazduieste in stanga intrarii un birou, ce comunica deschis cu zona de living de pe spate. Catre curtea din spate se deschid livingul, zona centrala de luat masa si bucataria casei, precum si o terasa inchisa, acoperita. Parterul beneficiaza de spatii generoase de depozitare cum ar fi camara, spatiul tehnic si anexa exterioara de pe latura dreapta.  Pe dreapta accesului se afla si o baie de oaspeti, impreuna cu scara ce duce la etaj. Etajul, in suprafata construita de 95mp, cuprinde un dormitor principal cu dressing si baie proprie si doua dormitoare secundare, cu o baie comuna, o terasa exterioara generoasa. Suprafata utila (interioara) totala a casei este de 190mp.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2023

CATEGORIE

Arhitectura rezidentiala

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

214 mp

SHARE PROJECT
Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp Proiect de casa - casa eleganta stil englezesc 214mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2023
  • CATEGORIE : Arhitectura rezidentiala
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 214 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :