Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp
PROIECT ARHITECTURA

Casa eleganta stil modernist

LOCUINTA IN STIL MODERNIST

Arhitectura actuala cu valoare atemporala

Proiectul acestei case in stil modernist este realizat din linii elegante si decoruri cu aer mediteranean. Arhitectura se inspira din stilul modernist cu valoare atemporala al celebrului arhitect Octav Doicescu. Decorul exterior este realizat din linii simple si detalii nepretentioase. Influenta mediteraneana este data de golurile tip arcada, panta domoala a acoperisului, elementele de fier forjat si obloanele de lemn. Spatiile interioare sunt generoase, impartirea functionala fiind una moderna, complet actuala.

Casa eleganta stil modernist are o suprafata totala construita de 289mp, distribuiti pe cele doua niveluri. Suprafata utila totala este de 222mp. Parterul cuprinde livingul generos, cu loc de luat masa, bucatarie deschisa cu insula centrala, camara, un dormitor de oaspeti, grup sanitar separat pentru oaspeti, spatiul tehnic si casa scarii centrala, o terasa exterioara acoperita. La etaj se afla doua dormitoare, fiecare cu baie proprie si doua terase exterioare neacoperite.

LOCATIE ARHITECTURA

Buzau

AN REALIZARE

2021

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

289 mp

SHARE PROJECT
Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp Casa eleganta stil clasic cu etaj in oras 289mp

 

 

  • LOCATIE ARHITECTURA : Buzau
  • AN REALIZARE : 2021
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 289 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :