Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania
DESIGN INTERIOR

Studio de vacanta

RENOVARE STUDIO

Regim hotelier in stil scandinav

Zen Alpin este un studio de numai 23mp, cu destnatia de locuinta de vacanta, amenajat in orasul Brasov, pentru inchiriere in regim hotelier.

Compartimentarea originala a fost desfiintata pentru a obtine un spatiu deschis. Zona de dormit si chicineta fac parte din aceeasi incapere. Baia a fost iluminata natural printr-o fasie transparenta. Comunica vizual cu restul interiorului, creand o atmosfera intima relaxata. Decorul cu un aer scandinav, este compus din elemente ce fac trimitere sugestiva la peisajul inconjurator. Fundalul predominant alb, cu accente grafice, esteĀ  inundat de prezenta calduroasa a lemnului natural. Lemul este folosit atat ca si finisaj prelucrat, cat si ca element brut, in sine, pentru decor sau obiecte de mobilier. Locuinta de vacanta te transpune instant in atmosfera unei statiuni montane.

AN REALIZARE

2018

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Turistica

SUPRAFATA

23 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Brasov

SHARE PROJECT
Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania Amenajare studio de vacanta regim hotelier 23mp in Brasov, Romania Proiect premiat Luxury Lifestyle Awards 2020
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2018
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Turistica
  • SUPRAFATA : 23 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Brasov