Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel
DESIGNUL OSPITALITATII

Receptie si restaurant hotel

OSPITALITATE CONTEMPORANA

Interior reflexie a peisajului inconjurator

Receptie si restaurant Hotel Domnitei, Caciulata - proiect de amenajare interioara pentru industria ospitalitatii. Perspectiva coplesitoare a varfului Cozia, ce se deschide in fata hotelului, a fost sursa de inspiratie pentru conceptul interior, gandit ca si reflexie a peisajului inconjurator.

Atmosfera interioara este compusa din linii moderne minimaliste si finisaje cu texturi naturale. Fundalul calm, linistitor, in nuantele de gri ale pietrei de stanca este vitalizat de caldura lemnului si de accentele intense ale tesaturilor de catifea. Corpurile de iluminat au fost alese pentru silueta lor sculpturala, asemeni unor pasari ce plutesc in spatiu. Ambientul transmite o eleganta relaxata, acel sentiment de confort si stare de bine, resimtite intr-un context inim.

AN REALIZARE

2022

CATEGORIE

Design HORECA

FUNCTIUNE

Receptie si restaurant hotel

SUPRAFATA

263 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Calimanesti-Caciulata, Valcea

SHARE PROJECT
Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel Proiect HORECA amenajare receptie si restaurant hotel
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2022
  • CATEGORIE : Design HORECA
  • FUNCTIUNE : Receptie si restaurant hotel
  • SUPRAFATA : 263 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Calimanesti-Caciulata, Valcea