Magazin brutarie amenajat intr-un mix de modernitate industriala si caldura traditionala - o reinventare inedita a conceptului invechit de magazin de paine.
DESIGN INTERIOR

Magazin brutarie

AMENAJARE LANT BRUTARII

Modernitate industriala si caldura traditionala

Magazin brutarie amenajat intr-un mix de modernitate industriala si caldura traditionala - o reinventare inedita a conceptului invechit de magazin de paine.

Proiectul de reamenajare a fostului lant de brutarii din Bucuresti, a pornit de la ideea de reinventare a vechiului concept, pentru a se adresa noilor generatii de consumatori, fara a pierde insa conexiunea cu cumparatorul clasic. Acest lucru a fost obtinut printr-o deschidere transparenta a interiorului catre circulatia stradala. Suprafata generoasa vitrata expune un ambient cald si primitor, decorat in stil modern industrial in timp ce elementele traditionale reinterpretate asigura conexiunea consumatorului cu procesul cutumiar de coacere a painii.

Concepul de magazin brutarie face trimitere la cuptorul traditional de paine, atat la nivel sugestiv cat si senzorial. Gama de culori se inspira din nuante de foc si argila. Tonurile inchise de lemn dau o nota eleganta amenajarii, in timp ce texturile traditionale - impletitura de nuiele, caramida aparenta tesuta - creeaza o ambianta rustica, familiara. Elementul central al acestei teme il reprezinta gura de cuptor reinterpretata, ce devine cadrul de expunere pentru produsul finit. Paletele de cuptor sunt folosite ca elemente motiv de decor, ce sugereaza ideea de vechime si traditie.

AN REALIZARE

2015

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Magazin brutarie

SUPRAFATA

50 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Bucuresti

SHARE PROJECT
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2015
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Magazin brutarie
  • SUPRAFATA : 50 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Bucuresti