DESIGN INTERIOR

Fresh bar insular

DESIGN NATURAL

Decor conectat cu consumatorul

Proiectul insular realizat pentru barul de sucuri naturale al brandului Naturo Juice, ca parte a food court-ului din incinta Shopping City, Ramnicu Valcea, a fost conceput intr-un stil modern industrial-minimalist, ce are ca si element decorativ distinctiv, o reinterpretare a laditei de lemn folosita pentru transportul fructelor.

La partea superioara, spatiul este conturat de o linie verde de vegetatie, gandita ca si semnal vizual dar in acelasi timp, cu o trimitere sugestiva la caracteristica naturala a produsului comercializat. Zona frontala a casei de marcat, imbracata in vopsea cu efect de table de scris, invita consumatorul sa se conecteze cu designul ambientului.

AN REALIZARE

2017

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Fresh Bar - HORECA

SUPRAFATA

10 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Shopping City, Ramnicu Valcea

SHARE PROJECT
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2017
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Fresh Bar - HORECA
  • SUPRAFATA : 10 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Shopping City, Ramnicu Valcea