Cladire multifunctionala stil scandinav
PROIECT ARHITECTURA DE LOISIR

Cladire multifunctionala stil scandinav

ARHITECTURA SCANDINAVA

Centru educational si de recreere pentru copii

Proiectul pentru aceasta cladire multifunctionala stil scandinav este destinat gazduirii unor activitati educationale si recreative, intr-o zona cu o deosebita valoare turistica: Oltenia de sub Munte. Arhitectura cu o volumetrie simpla, compacta si acoperire in doua ape, se integreaza perfect peisajului rural submontan autohton. Finisajele folosite pentru decorul fatadei - lemnul si piatra naturala sunt in nuantele peisajului inconjurator. Invelitoarea din tigla ceramica, de culoare inchisa, face trimitere sugestiva la acoperisurile traditionale de sita.

Cladirea are o suprafata construita desfasurata de 292mp, cu o amprenta la sol de 146mp si o suprafata utila interioara totala de 213mp. Gazduieste la parter un spatiu deschis destinat activitatilor si servirii mesei, o zona generoasa de terasa exterioara acoperita, holul de primire, un birou, spatiul tehnic si grupuri sanitare. La estajul mansardat se afla diverse camere de dormit, cu grupuri sanitare individuale sau comune si o capacitate totala de 24 de locuri.

LOCATIE ARHITECTURA

Costesti, Valcea

AN REALIZARE

2022

CATEGORIE

Arhitectura loisir

FUNCTIUNE

Centru educational si de recreere

SUPRAFATA

292 mp

SHARE PROJECT
Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav Cladire multifunctionala stil scandinav
  • LOCATIE ARHITECTURA : Costesti, Valcea
  • AN REALIZARE : 2022
  • CATEGORIE : Arhitectura loisir
  • FUNCTIUNE : Centru educational si de recreere
  • SUPRAFATA : 292 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :