Casa pe teren inclinat, parter si etaj, 164mp
PROIECT ARHITECTURA

Casa de pe deal

LOCUINTA PE TEREN IN PANTA

Arhitectura zonei de deal

Casa de pe deal este o locuinta desfasurata pe doua niveluri, proiectata pentru terenuri in panta, specifice zonei submontane. Volumul este unul simplu, cu acoperis clasic, in doua ape. De la nivelul strazii este vizibil numai parterul, unde se afla livingul, bucataria si dormitorul principal, cu dressing si doua bai. Nivelul inferior este semiingropat, desfasurat sub jumatate din suprafata parterului, vizibil numai din partea din spate a terenului. Cuprinde doua dormitoare, o baie si un spatiu tehnic.

Casa de pe deal a fost proiectata intr-un stil arhitectural actual, realizat cu finisaje naturale ca lemnul sau piatra, cu o foarte buna rezistenta in timp si un aer specific montan. Sunt folosite ca decor, cateva elemente rustice, ca obloanele de lemn sau burlanele din lanturi. Constructia este potrivita si ca locuinta de vacanta sau pensiune turistica.

LOCATIE ARHITECTURA

Ramnicu Valcea

AN REALIZARE

2020

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

181 mp

SHARE PROJECT
Casa pe teren inclinat, parter si etaj, 164mp Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic. Casa pe teren in panta, parter si etaj, 164mp, proiect pentru zona de deal, stil montan, rustic.
  • LOCATIE ARHITECTURA : Ramnicu Valcea
  • AN REALIZARE : 2020
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 181 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :