Casa moderna eleganta 220mp
PROIECT ARHITECTURA LOCUINTA

Casa moderna eleganta

ARHITECTURA VALOROASA

Stil modern si eleganta atemporala

Un proiect de locuinta moderna, cu o arhitectura valoroasa, atemporala, realizat in statiunea Baile Govora, Valcea. Arhitectura casei a fost conceputa pentru a se incadra in specificul local, cu respect pentru mostenirea arhitecturala a zonei.

Locuinta are o amprenta construita la sol de 110mp si o suprafata totala de 220mp. Suprafata utila interioara este de 92mp, pe fiecare nivel. La parter se intra intr-un living deschis, coborat cu 2 trepte fata de resul planului. Livingul comunica deschis cu locul de luat masa si bucataria. Parterul mai gazduieste un spatiu tehnic, un grup sanitar si un dormitor de oaspeti, cu baie proprie. La etaj se afla 3 dormitoare, cel principal cu dressing si baie proprie, cele secundare cu acces la o baie comuna. Locuinta beneficiaza de terase generoase, atat la parter, cat si la etaj. Finisata in alb, maro inchis, piatra crem si lemn natur si cu suprafete mari vitrate, cladirea prezinta o eleganta arhitecturala, menita sa se pastreze in timp.

LOCATIE ARHITECTURA

Baile Govora, Valcea

AN REALIZARE

2013

CATEGORIE

Arhitectura rezidentiala

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

220 mp

SHARE PROJECT
Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp Casa moderna eleganta 220mp
  • LOCATIE ARHITECTURA : Baile Govora, Valcea
  • AN REALIZARE : 2013
  • CATEGORIE : Arhitectura rezidentiala
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 220 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :