Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist
DESIGN INTERIOR

Apartament in stil minimalist

MINIMALISM MODERN

Calm si fluiditate in tonuri neutre

Un apartament amenajat in stil modern minimalist, in suprafata utila totala de 112mp, cu un concept open space al zonei de zi si 3 dormitoare, dintre care cel master cu dressing si baie proprie.

Tonurile reci, neutre, creeaza un fundal unitar perfect pentru a transmite o stare de calm si linistire. Decorul este creat ca si un desen grafic, in nuante de alb si negru, punand accent pe diversele zone functionale. Spatiul zonei de zi se poate separa sau deschide, in functie de necesitate, lasand  libertatea de adaptare la diversele nevoi ale locuirii. Zona dormitorului matrimonial comunica printr-o deschidere transparenta cu baia interioara, intr-o atmosfera intima de spa personal.

AN REALIZARE

2021

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

112 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Ramnicu Valcea

SHARE PROJECT
Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist Apartament 112mp amenajat in stil modern minimalist
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2021
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 112 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Ramnicu Valcea