Amenajare de apartament in stil industrial cu o atmosfera urbana actuala, asocieri inedite de finisaje si decor artistic original.
DESIGN INTERIOR

Apartament in stil industrial

REAMENAJARE INEDITA

Minimalism industrial cu accente ludice

Apartament in stil industrial de 3 camere, cu o suprafață utilă de 86mp.

Conceptul aduce stilul industrial in sfera rezidentială. Este un amestec lejer si inedit de vintage cu inovație, dezvoltat pe un fundal nepretențios, dezgolit de perfecțiune și infuzat cu elemente minimaliste sau accente scandinave. Decorul rezultat are un aer urban actual, încărcat cu amprenta personală.

Amenajarea acestui apartament in stil industrial a avut ca scop optimizarea estetică și funcțională si amplificarea spațiului util. S-a păstrat structura inițială a locuinței, doar încaperile comunică diferit, prin blurarea limitelor și întrepătrunderea funcțiunilor. Interiorul s-a deschis prin eliminarea unor pereti, iar paturile au fost elevate pentru a câștiga spațiu la nivelul pardoselii. Aerul minimalist, aproape auster al stilului industral abordat, a contribuit la obținerea unui interior lejer, neîncărcat. Piesele ies in evidență prin contrastele create între asocierile inedite de forme și materiale, de obiecte finisate și brute, prin accente de culoare puternică și decoruri grafice. Aspectul rece al betonului aparent este echilibrat prin radiozitatea suprafețelor mari albe, căldura lemnului masiv și caracterul ludic al decorului. Graffiti-ul autentic realizat in băi, reprezintă elementul surpriză al amenajării, o expoziție privată de artă urbană contemporană.

AN REALIZARE

2016

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Locuinta

SUPRAFATA

86

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Bucuresti

SHARE PROJECT
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2016
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Locuinta
  • SUPRAFATA : 86
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Bucuresti