Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp.
DESIGN INOVATOR

Concept de baie insular

INSULA DE BAIE

Toate facilitatile intr-un singur element central

Insula de baie este un concept de baie insular, inspirat din modelul insulei de bucatarie, ce propune incorporarea tuturor utilitatilor intr-un element central, care separa si individualizeaza diversele zone de activitate. Designul inovator a fost premiat la concursul Delta Design 2012. Modelul a fost realizat si expus pentru vanzare in showroom-ul retailerului, in 2013.

Dezvoltat pe vericala, intr-o grosime de numai 50 de centimetri, acest ansamblu a fost conceput pentru a crea efecte spectaculoase in spatiile mici. Designul minimalist si gruparea la un loc a tuturor instalatiilor, implica un consum redus de materiale necesare punerii in opera. Adaptabilitatea pentru diverse folosinte precum si posibilitatea deservirii simultane a mai multor persoane, confera proiectului eficienta maxima in utilizare.

AN REALIZARE

2012

CATEGORIE

Design Interior

FUNCTIUNE

Amenajare baie

SUPRAFATA

1 mp

LOCATIE DESIGN INTERIOR

Bucuresti

SHARE PROJECT
Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp. Amenajare baie concept insula centrala cu toate utilitatile incorporate intr-un singur perete. Un concept de baie insular cu un design inovator premiat, ce cuprinde toate facilitatile de baie intr-un singur element central, cu o amprenta de 1mp.
  • LOCATIE ARHITECTURA :
  • AN REALIZARE : 2012
  • CATEGORIE : Design Interior
  • FUNCTIUNE : Amenajare baie
  • SUPRAFATA : 1 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR : Bucuresti