PROIECT RENOVARE

Casa de vacanta

RENOVARE EXISTENT

Arhitectura montana

Interventia asupra constructiei existente a avut ca scop extinderea spatiului de locuit cu o zona de zi generoasa, care sa poata reuni intreaga familie si prietenii. In acelasi timp, intregul aspect exterior al cladirii necesita o actualizare.

Am optat pentru un design specific locuintelor de vacanta din zona montana, pastrand tipologia acoperisului in doua ape cu panta accentuata si adaugand obloane ca element de decor si finisaje din materiale naturale ca lemnul si piatra.

LOCATIE ARHITECTURA

Pausesti, Valcea

AN REALIZARE

2019

CATEGORIE

Arhitectura

FUNCTIUNE

Locuinta de vacanta

SUPRAFATA

270 mp

SHARE PROJECT
  • LOCATIE ARHITECTURA : Pausesti, Valcea
  • AN REALIZARE : 2019
  • CATEGORIE : Arhitectura
  • FUNCTIUNE : Locuinta de vacanta
  • SUPRAFATA : 270 mp
  • LOCATIE DESIGN INTERIOR :