Loading... Loading...

AZ Studio

Despre Noi

AZ Studio este un parteneriat manageriat de profesionisti, arhitecti-urbanisti, care impartasesc aceleasi principii, valori, pasiune si viziune asupra profesiei. Am ales sa numim parteneriatul nostru, AZ Studio, prin numele ales vrem sa accentuam faptul ca suntem un studio de arhitectura si urbanism care realizeaza proiecte complete de la A-Z, si putem sa va fim partener de la inceput pana la sfarsit.

Abordarea nostra in proiectare nu impune o estetica predeterminata, proiecte tip sau un stil arhitectural propriu, de semnatura. Consideram ca proiectele trebuie sa fie concepute in urma studiului riguros al locatiei, programului arhitectural, nevoilor si aspiratiile dumneavostra. Proiectele vor reprezenta puternica nostra convingere ca putem transforma rezolvarea problemelor, incadrarea constructiei in context si raspunsul la nevoile si aspiratiile dumneavostra   in arta.

La AZ Studio dumneavostra sunteti partenerul nostru, sunteti un colaborator important, impreuna vom  determina ce si cum vom construi. Acest strans parteneriat este mai mult de cat o modalitate eficienta de a gestiona un proiect, este o parte importanta din procesul de proiectare.

Procesul nostru de proiectare incepe prin a va intelege nevoile, aspiratiile si preferintele estetice pentru a stabili impreuna cu dumneavostra cerintele, constrangerile si exigentele care vor fi aplicate proiectului. Apoi noi vom analiza, evalua si interpreta aceste date prin prisma principiilor noastre, experientelor profesionale anteriore, principiilor de proiectare, a legislatiei si normelor  in vigoare, pentru a creea conceptul proiectului care sa raspunda tuturor cerintelor, constrangerilor si exigentelor.